BAKAN SELÇUK, DİJİTAL ÖĞRETMEN AKADEMİSİ AÇILIŞ KONFERANSINA KATILDI  
BAKAN SELÇUK, DİJİTAL ÖĞRETMEN AKADEMİSİ AÇILIŞ KONFERANSINA KATILDI

BAKAN SELÇUK, DİJİTAL ÖĞRETMEN AKADEMİSİ AÇILIŞ KONFERANSINA KATILDI

SODİMER Dijital Öğretmen Akademisi Açılış Konferansı Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katılımıyla gerçekleştirildi. SODİMER Digital Akademisi'nin çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Bakan Selçuk, "Bugünlerde yeni bir dönüm noktasındayız ve SODİMER Dijital Öğretmen Akademisi olarak ortaya koyduğunuz bu akademi ve çalışmalarınız gerçekten ihtiyaç duyduğumuz çalışmalar. Türkiye'de bu çalışmaların sayısının giderek artması gerekiyor. İşin amacına uygun olarak bütün projelerin destekçisiyiz."

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, SODİMER Dijital Öğretmen Akademisi'nin açılışını gerçekleştirdi. 
 
Törende konuşan Bakan Ziya Selçuk, Kovid-19 salgını sürecinde Bakanlığın faaliyetlerini öğretmenlerle paylaşarak bu süreçte öğretmenlerin büyük bir iş başardığını ifade etti. 
 
EBA ve EBA TV platformları aracılığıyla dünyada fark yaratan bir süreç yürüttüklerinin altını çizen Selçuk, EBA Radyo çalışmalarının sürdüğünü ve ilerleyen süreçte EBA Radyo'nun da yayın hayatına başlayacağını açıkladı. 
 
Bakan Selçuk, aynı zamanda yaşanılan süreç koşullarını değerlendirerek SODİMER Dijital Öğretmen Akademisi'nin çalışmalarıyla ilgili paylaşımda bulundu: "Bugünlerde yeni bir dönüm noktasındayız ve sizin SODİMER Dijital Öğretmen Akademisi olarak ortaya koyduğunuz bu akademi ve bu akademinin çalışmaları, gerçekten ihtiyaç duyduğumuz çalışmalar ve Türkiye'de bu çalışmaların sayısının giderek artması gerekiyor. İşin amacına uygun olarak da bütün projelerin biz de elbette destekçisiyiz." 
 
Konferansın son bölümünde öğretmenlerin görüşlerini alan Bakan Selçuk,  öğretmenlerden gelen soruları da yanıtladı.
 
Öğretmenlerin atama, tayin, özlük ve sosyal haklar, meslek kanunu ile ilgili sorularına ve süreç koşullarına değinen Selçuk,  çalışmaların özenle sürdürüldüğünü ve Vizyon 2023 Belgesi'nde ortaya konan hedeflere ulaşmak için yoğun şekilde çalıştıklarını sözlerine ekledi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.