BAKAN YARDIMCISI BİLGİLİ'DEN YÜZ YÜZE EĞİTİMDE "TEDBİRLERE UYUM" ÇAĞRISI  
BAKAN YARDIMCISI BİLGİLİ'DEN YÜZ YÜZE EĞİTİMDE

BAKAN YARDIMCISI BİLGİLİ'DEN YÜZ YÜZE EĞİTİMDE "TEDBİRLERE UYUM" ÇAĞRISI

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya giden Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, yüz yüze eğitimde "tedbirlere uyum"  çağrısı yaptı. Bakan Yardımcısı Bilgili, "Eğitimi iyileştirmeye yönelik tedbirlere bütün herkes katılmalı, herkes tedbir almalı, herkes bu tedbirlere uymalı." dedi ve ekledi: "Biz bütün velilerimizden, öğretmenlerimizden, öğrencilerimizden bu tedbirlere harfiyen uyarak eğitimi yüz yüze başlatmak için hepsinin desteğini, katkısını bekliyoruz."

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gitti. Yüz yüze eğitim hazırlıklarını yerinde incelemek üzere Şanlıurfa'da bulunan Bakan Yardımcısı Bilgili, tam zamanlı olarak yüz yüze eğitimin başlayacağı 6 Eylül öncesi, tüm Millî Eğitim Teşkilatı'nın yüz yüze eğitimin  yapılması için tüm tedbirleri aldığını aktardı. 
 
Bakan Yardımcısı Bilgili, "Şanlıurfa da eğitim açısından, şehir açısından bizim için son derece önemli bir bölgemiz. Eğitimin yüz yüze başlaması için ne tür tedbirler alındı; bu tedbirleri yerinde görmek, birlikte değerlendirmek ve varsa problemlere çözüm üretmek için buraya geldim." diye konuştu.
 
Bilgili, kentte yüz yüze eğitimle ilgili yapılan hazırlıkları ve okulların durumunu inceleyerek yüz yüze eğitimin sağlıklı bir şekilde başlamasını arzuladıklarını ve bu amaçla iyileştirmelere devam ettiklerini anlattı.
 
Bakan Yardımcısı Bilgili konuşmasına şöyle devam etti: "Yüz yüze eğitimi bir kere hepimiz özledik, öğrenci özledi, veli özledi, öğretmen özledi, yöneticiler özledi, hepimiz yüz yüze eğitimi özledik. Çünkü başka bir alternatifi, şimdilik yok en azından. Eğitimi iyileştirmeye yönelik tedbirlere bütün herkes katılmalı, herkes tedbir almalı, herkes bu tedbirlere uymalı. Biz bütün velilerimizden, öğretmenlerimizden, öğrencilerimizden bu tedbirlere harfiyen uyarak eğitimi yüz yüze başlatmak için hepsinin desteğini, katkısını bekliyoruz."

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.