ÖĞRETMENLER, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN 1100 KM PEDAL ÇEVİRECEK  
ÖĞRETMENLER, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN 1100 KM PEDAL ÇEVİRECEK

ÖĞRETMENLER, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN 1100 KM PEDAL ÇEVİRECEK

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Konya'dan İstanbul'a kadar pedal çevirecek olan öğretmenler, yolculuğun üçüncü gününde ulaştıkları Ankara'da, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran'ı ziyaret etti.  

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Konya'dan İstanbul'a kadar pedal çevirmek üzere yola çıkan Selçuklu Hocacihan Hüseyin Yıldız İlkokulu öğretmenleri Alper Can, Hakan Arıkan ve Selçuklu Dr. Mustafa Öten İlkokulu Öğretmeni Selim Ecevit Şen, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran'ı ziyaret etti.
 
Bakan Yardımcısı Safran'a  "Bizler öğretmeniz, asli görevimiz ders vermek. Bu sefer dersimizi sınıfta değil, 15 Temmuz şehitlerimizi unutmadığımızı anlatmak için 15 Temmuz'un simge mekânı Şehitler Köprüsü'ne kadar pedal çevirerek vereceğiz" diyerek yola çıktıklarını anlatan öğretmenler, toplamda 1.100 kilometre yolu bisikletleri ile kat edeceklerini ifade ettiler. Öğretmenler daha sonra, kendilerini kabul ettiği için Bakan Yardımcısı Safran'a duydukları memnuniyeti dile getirirken Safran da öğretmenleri tebrik ederek onlara yolcuklarında başarılar diledi.
 
Kulu, Kahramankazan, Polatlı, Çifteler, Afyonkarahisar, Eskişehir, Bilecik ve İzmit güzergâhını takip ederek yolculuklarını 15 Temmuz günü Şehitler Köprüsü'nde noktalayacak olan öğretmenler, geçtikleri yerlerdeki gazileri, şehit ailelerini ve şehitlikleri de ziyaret edecekler.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.